• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Premii I și calificarea la faza națională a elevilor de la GHICA la Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Premii I și calificarea la faza națională a elevilor de la GHICA la Concursul Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Facultatea de Construcții de Mașini și Management Industrial organizează împreună cu Inspectoratul Școlar al Județului Iași Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” care se adresează elevilor de liceu de la specializările profilului real, diferite de specializarea matematică-informatică, fiind echivalentul Olimpiadei de matematică la aceste specializări. Concursul are trei etape: locală, județeană și națională, iar la specializarea științe ale naturii, singura la care ne putem înscrie, Colegiul Național Grigore Ghica a participat cu doi elevi, ambii clasați pe primul loc și calificați la etapa națională a concursului.

Este vorba despre Avîrvarei Răzvan Ștefan, clasa a X-a B, prof. Georgel Șlincu și Chichioacă Alexia, clasa a XI-a B, prof. Viorica Stegaru.

Remarcabil este faptul că eleva Chichioacă Alexia a obținut un punctaj de 27 de puncte din maximul de 28 de puncte.

Sperăm ca puterea de muncă și capacitățile lor intelectuale să capete confirmare și la nivel național printr-un rezultat remarcabil.

Felicitări și mult succes!

 

Prof. Georgel Șlincu – Director al Colegiului Național Grigore Ghica Dorohoi

Gabriel Ignat

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.