• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Colegiul Național ”Grigore Ghica” – finalul unui an școlar plin de emoție și performanță

Colegiul Național ”Grigore Ghica” – finalul unui an școlar plin de emoție și performanță

Fiecare poveste are un sfârșit, însă fiecare sfârșit este un nou început.

Vineri, 16 iunie 2023, în cadrul festivității de sfârșit de an școlar, elevii Colegiului Național ”Grigore Ghica” împreună cu profesorii lor au mai adăugat câteva pagini în povestea lor.

Festivitatea a debutat cu un moment solemn prilejuit de intonarea imnului României, urmat de discursul domnului director Georgel Șlincu și alocuțiunea domnului primar Dorin Alexandrescu.

Domnul director a făcut un rezumat al acestui an școlar, subliniind provocările dar și reușitele: „Cu bucurie ne găsim în pragul vacanței mari a anului școlar 2022-2023, an care a adus, ca și cei precedenți, noi provocări: nu am mai avut semestre și nici teze, am mai avut o vacanță și câteva punți, am crezut că nu vom încheia mediile fiind în grevă și că se vor modifica calendarele examenelor naționale, dar am dovedit din nou că suntem puternici și le-am făcut față tuturor.” Dar, domnul director a insistat să nu uităm motivele pentru care ne bucurăm și suntem mândri că suntem parte integrantă a acestui colegiu, prin faptul că ne desfășurăm activitatea în două clădiri istorice, că avem performanță atât la nivel academic, cât și extracurricular.

Domnul primar Dorin Alexandrescu a ținut să felicite elevii și profesorii colegiului pentru implicare și devotament față de educație, declarând că vine oricând cu plăcere în rândul liceenilor pentru a le oferi încurajare și încredere.

Festivitatea a continuat cu un moment emoționant, în care șefii de promoție ai claselor a XII-a, Leonte Raluca, Plamadă Bianca și Ungureanu Ionuț, au înmânat cheia succesului elevelor din clasa a XI-a, Buțincu Adelina și Chichioacă Alexia.

De asemenea, ca la fiecare sfârșit de an școlar, Colegiul Național „Grigore Ghica” a premiat cu o sumă de bani elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite la concursuri și olimpiade, faza națională, acest lucru fiind realizat cu ajutorul sponsorilor: SC MIRACOM SRL Dorohoi, SC TEHNOPRODUCT SRL Dorohoi, dnul Ciocan Codrin și Asociația ”Grigore Ghica 2014”.

Festivitatea s-a încheiat cu numirea și felicitarea elevilor participanți la etapele județene ale concursurilor și olimpiadelor școlare care au obținut premii.

Transmitem elevilor noștri să se bucure de vară și de vacanță, să ne întâlnim în septembrie odihniți, sănătoși și dornici să descopere noi provocări și experiențe. Absolvenților din clasele a XII-a le ținem pumnii la examene și le dorim drum frumos.

prof. Daniela Pavel

Gabriel Ignat

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.