• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Colegiul Național Grigore Ghica Dorohoi pe podiumul concursului „Made for Europe”!

Colegiul Național Grigore Ghica Dorohoi pe podiumul concursului „Made for Europe”!

Etapa națională a Concursului „Made for Europe” s-a desfășurat la Bistrița, în perioada 25-29 aprilie 2023. Au participat 137 de elevi din 40 de județe și Municipiul București, calificați după susținerea etapei județene care a avut loc la sfârșitul lunii martie 2023.

Eleva Ciobanu Karla Elisabeth din clasa a XII-a A a Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi a reprezentat cu succes județul Botoșani la etapa națională a acestui concurs, obținând premiul al III-lea în urma prezentării aplicației pentru dispozitivele mobile KEEP IT FIT. Acest produs final fost realizat în urma activităților de formare derulate în compania VArt Escuela Audiovisual din Sevilia, în cadrul proiectului Erasmus+ VET, 2021-1-RO01-KA121-VET-000010070, coordonat de prof. Drăghici Cristina Ionela.

Concursul național „Made for Europe” constă în prezentarea în sesiune publică, de către elevi, a produselor finale realizate în cadrul proiectelor derulate de școli prin programele Comisiei Europene, ale Parlamentului European și ale altor instituții europene (Erasmus+, e-Twinning, Școli-ambasador ale Parlamentului European, Euroscola, Lider European, Euro Quiz etc.). Se urmărește valorizarea și promovarea experiențelor pozitive în derularea proiectelor finanțate prin programele europene din domeniul educației, stimulând creativitatea, inovația și spiritul antreprenorial.

Acest rezultat este o confirmare a calității proiectelor europene desfășurate în cadrul Colegiului Național Grigore Ghica Dorohoi.

 

Gabriel Ignat

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.