• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Admiterea la GHICA cu succes!

Admiterea la GHICA cu succes!

Seria succeselor continuă la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi cu realizarea integrală, după prima repartizare computerizată, a planului de școlarizare propus pentru anul 2022-2023.

Astfel, s-au completat cele șase clase cu un total de 156 de locuri pentru clasa a IX-a după cum urmează: 2 clase de matematică-informatică, dintre care una cu informatică intensiv și cealaltă cu engleză intensiv, o clasă de științe ale naturii, două clase de filologie  și una de științe sociale.

Noutatea acestui  an școlar o constituie  specializarea matematică-informatică cu cele două discipline intensive, informatică și engleză, care vin în sprijinul tuturor elevilor pasionați de aceste discipline, matematică și informatică.

Încă de la începutul anului școlar 2021-2022 am demarat, după consultarea corpului profesoral, procedura de acreditare a acestor specializări soldată cu obținerea avizelor favorabile din partea forurilor abilitate : ISJ Botoșani și ARACIP. Pentru a îmbunătăți calitatea actului educațional s-au înființat două noi laboratoare: de informatică și de limbi moderne care vor permite lucrul aprofundat cu elevii, pe grupe.

O oportunitate a acestor specializări o constituie și Acreditarea VET care permite formarea elevilor de la specializarea matematică-informatică, la disciplina informatică, prin stagii de formare la companii din străinătate prin intermediul programului ERASMUS+.

Elevilor le dorim o bine meritată și plăcută vacanță și-i așteptăm cu drag în septembrie!
Director, prof. Georgel Șlincu

Gabriel Ignat

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.