• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Rezultate de excepție pentru Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi la faza județeană a ONSS handbal masculin/feminin

Rezultate de excepție pentru Colegiul „Grigore Ghica” Dorohoi la faza județeană a ONSS handbal masculin/feminin

 Colegiul Național Grigore Ghica Dorohoi a obținut, azi, 03.03.2018, două clasări pe podium la faza județeană a ONSS. LOCUL 2 a fost obținut de către CNGG prin echipa de handbal băieți. Este un rezultat istoric pentru colegiul nostru, pentru handbalul masculin.

Aici sunt rezultatele:
1. GHICA – Liceul Pedagogic Botoșani 16-9
2. GHICA – Liceul Dimitrie Cantemir Darabani 10-8
3. GHICA – Liceul Tehnologic Elie Radu Botosani 15-7

LOCUL 3 a fost obținut de echipa de handbal feminin, care a avut următoarele rezultate:
1. GHICA – Liceul Pedagogic Botoșani 4-2
2. GHICA – Liceul Dimitrie Cantemir Darabani 14-8


Aceste rezultate sunt admirabile, dar ce stau în spatele lor? Ei bine, în spatele lor stau munca de peste 60 de ore, din septembrie, mai exact, a unor băieți serioși și muncitori dar și a domnilor profesori care au fost mereu alături de noi când am avut nevoie  de facilitățile de antrenament ori  când am avut nevoie să fim sfătuiți. Jucătorii și jucătoarele sunt de admirat pentru perfomanța facută fiindcă nu e deloc ușor ca după 2-3 meciuri jucate, să prinzi în finală echipele LPS Botoșani, care joacă direct în finală. Dorim să le mulțumim domnilor profesori pentru eforturile depuse, pentru tot ceea ce au facut pentru noi și pentru obținerea acestor rezultate superbe. Credem că ar trebui să fie mult mai respectați si apreciați pentru munca pe care o fac, fiindcă munca de profesor de sport este deseori solicitantă și în același timp tuturor celor care au crezut in noi.

„Sunt două mari rezultate care nu fac altceva decât să certifice munca intensă depusă de jucătorii noștri și jucătoarele noastre. Sunt mândru de fiecare dintre ei/ele și pot spune, având și calitatea de jucator al echipei de handbal masculin, că toți jucătorii si toate jucatoarele noastre au fost conduși/conduse de determinare, forță si responsabilitate. Au fost meciuri grele, de luptă si foarte solicitante. În același timp, mi-aș dori ca eventualii sponsori să se uite cu mai mare atenție la ceea ce se întâmplă aici, la seriozitatea si profesionalismul sportului la Ghica 

și să contribuie material la dezvoltarea acestuia, în cazul în care doresc. Sper ca rezultatele bune să fie în continuare o dominantă la Ghica și să ne menținem unde ne este locul, adică pe podium!”

A declarat pentru Dorohoi News, Ostafe Albert, președinte al Ghicasport și al Asociației Sportive a Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi.

Lot handbal băieți: 
Alboiu Claudiu (XI D)
Băncescu Antonio (XII F)
Filip Alexandru (XI F)
Lungu Denis (XI F)
Maxim Călin (IX D)
Mihalcu Alexandru (XI G)
Ostafe Albert (XII D)
Pridolog Adnan (XI C)
Sterciuc Eusebiu (XI E)
Șlincu Daniel (XI C)
Lot handbal fete: 
Amarine Cristina (XI E)
Apreutesei Mihaela (XII H)
Butnariuc Loredana (XII B)
Cope Adriana (IX D)
Dănilă Andreea (X B)
Drîmbă Mădălina (XI F)
Lăcătușu Ștefănica (IX F)
Popoiu Corina (XI C)
Tănasă Nastia (XII H)
Verinceanu Adelina (IX G)

Emanuel Hurmuz

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.