• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Noul presedinte al CSE : Balan Andrei

Noul presedinte al CSE : Balan Andrei

Elevii Colegiului Naţional „Grigore Ghica” Dorohoi şi-au ales ieri, 16 octombrie 2012, preşedintele Consiliului Şcolar al Elevilor.

Şi-au depus candidaturile elevii: Ifrim Elisabeta (clasa a IX-a C), Costache Marian (clasa a IX-a B), Filip Delia (clasa a X-a A), Ursache Iustina (clasa a XI-a E) şi Balan Andrei (clasa a XI-a H).

În urma numărării şi centralizării celor 784 de voturi exprimate, din care 10 anulate, noul preşedinte al Consiliului Şcolar al Elevilor de la CN „Grigore Ghica” a fost ales Balan Andrei, cu un număr de 282 de voturi, urmat de Ifrim Elisabeta, cu 181 de voturi, şi Filip Delia, cu 108 voturi, acestea din urmă ocupând funcţia de vicepreşedinte.

Procesul de vot s-a desfăşurat în bune condiţii conform Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Naţional al Elevilor.

Felicitări tuturor elevilor înscrişi în cursă, iar cei care au câştigat vor avea întreaga susţinere din partea conducerii liceului şi a coordonatorului educativ, în vederea realizării proiectelor pe care şi le-au propus.

 

Razvan Vieriu

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.