• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Diseminare proiect eTwinning CNGG

Diseminare proiect eTwinning CNGG

Elevii Colegiului Național „Grigore Ghica” – Dorohoi au avut bucuria, astăzi, 6 iunie 2018, de a participa, împreună cu profesorii lor, la diseminarea finală a proiectului eTwinning „Welcome to our feasts’ world/Bienvenue dans notre monde de fetes.” Proiectul a reunit peste 400 de elevi, coordonați de către 29 de profesori, din 8 țări.

Din Colegiul Național „Grigore Ghica” au fost parteneri în proiect 3 echipe coordonate de profesorii: Carmen Agrăpinei, Daniela Pavel și Lidia Baroi, reunind un număr de 50 de elevi.

Desfășurarea activităților din proiect a fost un bun prilej pentru un schimb de bune practici între școlile partenere. De asemenea, un schimb valoros privind obiceiurile și tradițiile culturale. Beneficiarii acestui proiect sunt elevi și profesori care au dobândit competențe digitale, lingvistice și de comunicare. Implicarea colegiului în proiect confirmă dimensiunea europeana a educației din CNGG.

De altfel, ca urmare a activității în programul eTwinning, Colegiul Național „Grigore Ghica” – Dorohoi are recunoașterea de școală eTwinning.

Emanuel Hurmuz

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.