• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Colegiul Național Grigore Ghica – rezultate excepționale și calificări la etapa națională a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Colegiul Național Grigore Ghica – rezultate excepționale și calificări la etapa națională a Concursului Național de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

Doi elevi de la Colegiul Național Grigore Ghica s-au calificat la etapa națională a Concursului Național de Matematică Aplicată ,,Adolf Haimovici” care va avea loc în luna mai la Iași. Este vorba de Chichioacă Alexia – clasa a XII-a B și Avîrvarei Răzvan Ștefan – clasa a XI-a B.
Este o mare bucurie și mândrie pentru școala noastră, cu atât mai mult cu cât cei doi elevi au mai participat și anul trecut la etapa națională, iar rezultatele lor au fost remarcabile (medalie de aur și Premiul II a obținut eleva Chichioacă Alexia, iar elevul Avîrvarei Răzvan Ștefan, medalie de aur și premiul III).
Rezultatele elevilor noștri sunt remarcabile și în acest an, obținând următoarele premii și mențiuni:

Clasa a XII-a:
Chichioacă Alexia – premiul I și participare la faza națională, profesor coordonator Stegaru Viorica;

Clasa a XI-a:
Avîrvarei Răzvan Ștefan – premiul I și participare la faza națională, profesor coordonator Șlincu Georgel;

Clasa a X-a:
Rădăuceanu Marta – mențiune, profesor coordonator Stegaru Viorica;
Nichiforeac Ana – mențiune, profesor coordonator Stegaru Viorica;

Clasa a IX-a:
Aramă Oana Ștefana – premiul III, profesor coordonator Șlincu Georgel;
Tănase Bianca- mențiune, profesor coordonator Șlincu Georgel;
Scripcariu Eusebiu – mențiune, profesor coordonator Șlincu Georgel.

Felicitări elevilor pentru rezultatele remarcabile obținute, pentru pasiunea și perseverența dovedite în activitatea lor și pentru că au demonstrat, din nou, faptul că misiunea Colegiului Național „Grigore Ghica” se împlinește frumos prin tinerii care studiază aici. Felicitări domnilor profesori care au făcut posibile aceste rezultate! Mult succes celor doi elevi care vor reprezenta județul la etapa națională!

Prof. Viorica Stegaru

Gabriel Ignat