• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Colegiul Național „Grigore Ghica”, Dorohoi, și-a deschis din nou porțile

Colegiul Național „Grigore Ghica”, Dorohoi, și-a deschis din nou porțile

Colegiul Național „Grigore Ghica”, Dorohoi, a dat startul unui nou an școlar sub cele mai bune auspicii și cu forțe proaspete, asigurate de cele șapte clase de „boboci” entuziaști și mândri să îmbrace, pentru prima oară, uniforma unui liceu încărcat de istorie.

Colectivul colegiului a primit urările de bine și de succes ale domnului deputat Andrei Dolineaschi, ale domnului primar, ing. Dorin Alexandrescu, și ale reprezentantului ISJ, doamna inspector Paula Gavriluță, precum și sfaturile reprezentanților Poliției Municipiului Dorohoi, agenți principali Pânzariu Petrică și Huțu Marinel. Conducerea școlii, doamnele director Puiu Otilia și Cucoreanu Gretti, au evidențiat realizările din anul anterior, exprimând certitudinea tuturor că acest an va fi cel puțin la fel de bogat.

Ceața meteorologică a lăsat locul unei atmosfere destinse, cu adevărat sărbătorești, întreținută de omagierea elevilor și a profesorilor remarcabili care au adus liceului premii la olimpiadele și concursurile școlare. Iar intervenția domnului deputat Andrei Dolineaschi a strecurat și puțină nostalgie, prin rememorarea experiențelor domniei sale ca fost elev al colegiului. În același spirit nostalgic, au ținut să asiste la eveniment și absolvenți din anul anterior, dornici să-și vadă fosta școală din perspectiva unor foști elevi.

Dragi elevi, Colegiul Național „Grigore Ghica” și-a deschis din nou porțile pentru voi și vă urează un an școlar liniștit, frumos și rodnic! Iar viitorilor absolvenți – un bacalaureat cu promovare 100%!

Razvan Vieriu

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.