• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi – Săptămâna Națională a Voluntariatului

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi – Săptămâna Națională a Voluntariatului

În cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului, 11-17 mai 2015, la C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi a avut loc în data de 15 mai o activitate de informare despre voluntariat sub coordonarea doamnei prof. Pavel Daniela, CPAESE, și a doamnei prof. Agrăpinei Carmen, responsabil SNAC.

Au fost prezentate fotografii și filmulețe de la activitățile desfășurate în cadrul SNAC-ului și s-a inițiat o discuție pe marginea voluntariatului. Elevii prezenți și-au spus părerea despre acțiunile comunitare la care au participat, concluzionând că voluntariatul creează legături între oameni și comunități, „fără să vrem suntem nevoiți să socializăm în viața de zi cu zi pentru a exista”.

Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu „Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat’’ Dorohoi. Activitatea s-a încheiat cu „IMNUL VOLUNTARIATULUI” care a fost propus spre învățare. Astfel s-a cântat și dansat pe ritmul imnului cu semnele reprezentative ale voluntariatului. Conducerea unității multumește tuturor cadrelor didactice, părinților și elevilor pentru implicarea în activitățile SNAC desfășurate până în prezent.

„Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alții, rămâne pentru eternitate.” Albert Einstein

111

Razvan Vieriu

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.