• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

C.N. „Grigore Ghica” – lansare de carte și ziar

C.N. „Grigore Ghica” – lansare de carte și ziar

            Ieri, la Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi au avut loc două evenimente deosebite: lansare volumului de poezii a doamnei profesor Mihaela Hură, „Cu stele în buzunar”, și a ziarului „Mai mult decât OK la Ghica”.

            Lansarea oficială a volumului de poezii „Cu stele în buzunar” de Mihaela Hură a avut loc la cea de-a XXI-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de învățătură, care s-a desfășurat în Pavilionul Central Romexpo din București, în perioada 19-23 noiembrie 2014. Volumul, apărut la editura Zorio, s-a născut din dorința doamnei profesor de a poposi în lumea miraculoasă a copilăriei și de a da glas inocenței îmbrăcată într-o formă mucalită a maturității.

            De asemenea, a avut loc relansarea ziarului colegiului „Mai mult decât OK la Ghica”, aflat la al treilea număr. Conținutul editorial  a fost redactat  de 18 elevii ai colegiului din clasa a IX-a D și a X-a B, sub îndrumarea doamnei director adjunct și a consilierului educativ, și cuprinde aspecte din viața colegiului, retrospectiv sau actual. Ziarul oferă elevilor implicați oportunitatea de a experimenta statutul de „ziarist”, de a căuta noutăți și de a se implica în propria formare.

            În final, elevi ai colegiului îndrumați de domnul preot Ciprian Șoptică i-au delectat pe cei prezenți cu un program de colinde, menite a crea în sufletul fiecăruia nostalgia sărbătorilor de iarnă.

DSCN1349 DSCN1351 DSCN1352 DSCN1353 DSCN1356 DSCN1366 DSCN1373 DSCN1380

Razvan Vieriu

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.