• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Surpriza inedita pregatita de elevii CN „Grigore Ghica”, colegilor de la Scoala Nr. 8 „Mihail Kogalniceanu”

Surpriza inedita pregatita de elevii CN „Grigore Ghica”, colegilor de la Scoala Nr. 8 „Mihail Kogalniceanu”

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, preluată astăzi de multe dintre popoarele occidentale. La noi, Halloween-ul a fost adoptat, la fel ca multe alte zile festive, în special pentru ideea de bal mascat, ca modalitate de divertisment, oferind astfel o altă şansă de a ne simţi bine şi a ieşi din cotidian.

Cu această ocazie elevii Colegiului Naţional „Grigore Ghica” le-a pregătit colegilor de la Şcoala Nr. 8 „Mihail Kogălniceanu” o surpriză inedită, întâmpinându-i în costume alese, într-un decor pe măsură. Delectându-se cu secvenţe din cele mai apreciate filme de groază, alături de personajele binecunoscute din Familia Adams sau monştrii din poveste, şcolarii au petrecut câteva ore frumoase în compania elevilor din clasele a XI-a A, a XI-a E si a XII-a F.

După un complex număr de magie executat cu măiestrie de elevii Crihan Cosmin şi Zvâncă Alin (clasa a XI-a A), s-a desfăşurat un concurs de măşti în care elevii şi-au etalat propriile creaţii şi au fost premiaţi.

La final, cu toţii au rostit consacrata frază „Trick or treat” şi au primit în schimb dulciuri de la profesorii şi colegii lor mai mari.

 

Razvan Vieriu

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.