• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Proiect ERASMUS+ KA1 „Perspective și experiențe profesionale în IT – Programarea paginilor Web”

În perioada 23.09.-03.10.2019 se va derula procedura de selecție în vederea constituirii echipei de gestiune a proiectului ERASMUS+, Acțiunea Cheie1, „Perspective și experiențe profesionale în IT – Programarea paginilor Web”

Nr. referință: 2019-1-RO01-KA102-061905

 

Obiectivele proiectului:

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea competențelor profesionale ale elevilor de la profilul matematică-informatică prin experiențe de muncă la nivelul standardelor europene în cadrul unui parteneriat transnațional care să faciliteze integrarea pe piața muncii și perspective îmbunătățite de evoluție în carieră.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

O1. Dobândirea de cunoștințe în limbajul de programare PHP pentru a crea situri web dinamice competitive pe piața europeană a muncii pentru 21 de elevi, timp de 2 săptămâni;

O2. Dezvoltarea, timp de 2 săptămâni, pentru 21 de elevi, a competențelor lingvistice (pentru a înțelege limbajul specializat IT) și a cunoștințelor culturale (pentru a se integra în realitatea socială a țării gazdă);

O3. Dezvoltarea, timp de 2 săptămâni, pentru 21 de elevi, a competențelor transversale de dezvoltare personală și profesională prin aplicarea de tehnici de relaționare și muncă eficientă în cadrul echipei;

O4. Dezvoltarea, timp de 2 săptămâni, a competențelor profesionale ale unui profesor titular de informatică în vederea pregătirii elevilor în web design (metode, tehnici și instrumente inovative) prin dezvoltarea unui CDȘ la standarde europene.

 

Beneficiari_formare_ERASMUS_VET_2022 Rezultate_selectie_elevi_ERASMUS_VET_2022 Candidati eligibili VET_runda 3 Apel selectie elevi - ianuarie 2022

Apel selectie ERASMUS_VET

Apel_selectie_prof_ERASMUS_VET

Procedura_de_selectie_elevi_ERASMUS_VET

Anunt_interviu_profesori_ERASMUS_VET

Rezultate_selectie_profesori_ERASMUS_VET

Elevi_eligibili_ERASMUS_VET

Rezultate_selectie_elevi_ERASMUS_VET

Plan_formare_profesionala_VET

Procedura_de_selectie_elevi_revizuita

Candidati elegibili VET

Rezultate selectie elevi ERASMUS VET dec 2020

 

Anunț

Selecția candidaților  – în vederea completării numărului de elevi beneficiari – va avea loc on-line, utilizând platforma G-Suite, după cum urmează:

  • marți, 15.12.2020, ora 15.00 – testarea cunoștințelor de specialitate (probă practică de programare și HTML);
  • miercuri, 16.12.2020, ora 15.00 – testarea abilităților lingvistice (interviu în limba engleză).

N.B.  Datele de conectare (codul clasei virtuale unde vor fi publicate subiectele și link-ul destinat interviului) vor fi transmise elevilor înainte de începerea probei.

 

Anunț

Având în vedere contextul nou creat de suspendarea cursurilor până pe 22 martie, în ședința comisiei de gestiune a proiectului VET și conform precizărilor AN, s-a decis ca formarea profesională a elevilor beneficiari din cadrul proiectului să se desfășoare online, respectând Planul formării profesionale cu nr. 2311 din 18.02.2020.

În acest scop a fost creat un grup WhatsApp.

Responsabil proiect,

Prof. Iulia Șlincu