• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Campionat de Șah la Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi

Campionat de Șah la Colegiul National Grigore Ghica Dorohoi

 

Joi, 1 februarie, s-a desfășurat a doua ediție a Campionatului de Șah al Colegiului Național Grigore Ghica Dorohoi. La start au luat parte 4 participanți: Parasca Amina (XII A), Ciulei Claudiu Ioan (XII A), Hurmuz Emanuel (XI A) și Ciubeică Abel (IX E).

Competiția s-a desfășurat în sistem semifinala-finala mică-finala mare și a durat o oră și jumătate. La capătul acestei perioade, câștigător a fost elevul Hurmuz Emanuel, acesta trecând în semifinală de Ciubeică Abel și în finală de Ciulei Claudiu Ioan.

SEMIFINALE
Parasca Amina – Ciulei Claudiu Ioan (câștigător Ciulei Claudiu Ioan)
Hurmuz Emanuel – Ciubeică Abel (câștigător Hurmuz Emanuel)

FINALELE

FINALA MICĂ
Parasca Amina – Ciubeică Abel (câștigător Parasca Amina)

FINALA MARE
Hurmuz Emanuel – Ciulei Claudiu Ioan (câștigător Hurmuz Emanuel)

Clasament
I. Hurmuz Emanuel
II. Ciulei Claudiu Ioan
III. Parasca Amina
IV. Ciubeică Abel

„Este a treia competitie pe care o organizam in acest an școlar și mă declar mulțumit de desfășurarea acesteia. Personal, obiectivul este cel de a mai organiza încă două campionate până la sfârșitul acestui an  scolar. Doresc să le mulțumesc tuturor celor implicați în organizarea acțiunii cat și celor care au participat si sper că experiența acumulată în această zi sa le fie de folos pe viitor.

Scopul nostru este ca numărul elevilor angrenați în activitățile noastre sa fie unul mai mare, fiindcă orice activitate sportivă la care participă elevul reprezintă o ocazie ideala de a se familiariza cu valorile de baza ale sportului: fair play-ul, competitivitatea, determinarea si angajamentul și profesionalismul.” Ostafe Albert, organizator competitie

„Mă declar mulțumit de felul în care s-a desfășurat acest campionat de șah. Este important să atragem cât mai mulți elevi spre diferite sporturi, astfel încât ei sa se dezvolte intr-un mod corect si armonios. Țin să le mulțumesc tuturor oamenilor care au făcut posibilă această competiție și îi aștept pe viitor să se implice și în competițiile următoare.” Leancă Petrică, organizator competiție.

Emanuel Hurmuz

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.