• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Performanță obținută de echipa de fotbal feminin a Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi la faza județeană a ONSS

Performanță obținută de echipa de fotbal feminin a Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi la faza județeană a ONSS

 În data de 21 aprilie 2018, a avut loc în municipiul Botoșani etapa județeană a ONSS la fotbal feminin, faza pe licee. Echipele calificate în această etapă au fost:

Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi – câștigătoarea zonei de Nord a județului
Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona – câștigătoarea zonei de Sud a județului

Alături de cele două echipe s-au alăturat cele trei reprezentante ale municipiului Botoșani:
Liceul cu Program Sportiv Botoșani
Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani
Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoșani

În urma tragerilor la sorți, echipele au fost repartizate în două grupe:
Grupa I
LPS
Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani
Liceul Teoretic „Grigore Antipa” Botoșani

Grupa a II-a
Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi
Liceul Teoretic „Ștefan cel Mare și Sfănt” Vorona

După jocurile disputate în faza grupelor, echipele calificate pentru finală au fostColegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi și LPS Botoșani

În finală, la sfârșitul primei reprize echipa LPS-ului conducea cu scorul de 3 la 0. După pauză, prin „dubla” elevei Drîmbă Mădălina, colegiul dorohoian se apropie la un gol diferență, ratând alte câteva ocazii însemnate. Pe fondul dominării echipei noastre, elevele LPS-ului reușesc să înscrie și cel de-al patrulea gol prin cea mai bună jucătoare a competiției, Viziteu Dorina, eliminând astfel dubiile cu privire la câștigătoarea din acest an.

Dacă în ultimii doi ani am reprezentat cu mândrie comunitatea dorohoiană și județul Botoșani în fazele superioare la fotbal feminin pe licee, ocupând de ambele dăți un loc pe podium, anul acesta e rândul celor de la LPS să fie reprezentanții Botoșaniului. E destul de dificil să lupți de la egal la egal cu elevele liceului sportiv care au o pregătire de specialitate, acestea făcând zilnic antrenamente.

 

 

„Vreau să felicit componentele echipei noastre pentru efortul depus pe durata întregului an, a fost o muncă grea dar frumoasă, aceste eleve având rezultatedeosebiteși la învățătură. Anul acesta două jucătoare ale echipei noastre urmează să încheie ciclul liceal, este vorba de Cojocaru Iuliana și Gherase Ramona. În numele colegiului vreau să le mulțumesc pentru contribuțiile aduse în acest timp și să le urez succes pe mai departe.” A declarat antrenorul echipei, prof. Mandache Vasile.

„Țin să le felicit pe fete și pe domnul professor pentru această performanță. Acest rezultat nu poate să justifice decât faptul ca aici, la Ghica, sportul aduce rezultate semnificative în fiecare an. Munca, determinarea, respectul între profesori si elevi sunt elementele decisive. Încercăm mereu să fim mai buni și nu ne comparăm decât cu noi. Încercăm să construim lucruri durabile în timp. Ceea ce au realizat aceste fete este demn de laudă și cred că oamenii ar trebui să își canalizeze atenția și către aceste performanțe, fiindcă prin ceea ce realizează sportivii colegiului nostru, aceștia devin reali ambasadori atât ai orașului, cât și, de ce nu, ai județului. Sunt sigur că fetele sunt pe un drum bun și că la anul vor obținerezultate și mai bune, așa cum ne așteptăm de la toate echipele representative ale Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi.” A declarat președintele Ghica sport, Ostafe Albert.

LOTUL DE JUCĂTOARE:
Lăcătușu Ana Ștefănica – IX F
Dumitraș Beatrice – IX F
Prozoreanu Adriana – IX G
Popoiu Corina – XI C
Drîmbă Mădălina – XI F
Aparaschivei Oana – XI E
Tudosă Mariana – XI G
Gherase Ramona – XII A
Cojocaru Iuliana – XII

Emanuel Hurmuz

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.