• 0231 613 464
  • grigore_ghicavv@yahoo.com

Campionat de volei desfășurat la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi

Campionat de volei desfășurat la Colegiul Național „Grigore Ghica” Dorohoi

Marți, 25 aprilie 2018, în incinta sălii de sport a Colegiului Național „Grigore Ghica” s-a desfășurat campionatul de volei al colegiului.

La start s-au aflat următoarele echipe: 10 A, 10 B, 11 A. Formatul a fost următorul: 3 meciuri, fiecare echipă jucând împotriva fiecăreia, iar echipa care a obținut cele mai multe puncte după încheierea partidelor a fost declarată câștigătoarea competiției.

Rezultatele meciurilor:
11 A – 10 A (0-2)
10 A – 10 B (2-0)
10 B – 11 A (2-0)

La finalul celor trei meciuri, clasamentul a fost următorul:
10 A
10 B
11 A

„A fost o competiție pornită din dorința elevilor. Mă bucură faptul că a noua competiție pe care am organizat-o împreună cu Leancă Petrică marchează cel de- al 4-lea sport pe care îl onorăm cu un campionat (fotbal, șah, baschet). Este cu siguranță un pas înainte. Suntem mulțumiți de atitudinea pozitivă a catedrei de educație fizică, cea care ne-a susținut inițiativa. Le mulțumim participanților care au răspuns pozitiv invitației noastre și care ne-au înțeles punctele de vedere.  Nu în ultimul rând, îi mulțumesc colegului Leancă Petrică pentru prezență și colaborare.” a declarat organizatorul competiției, Ostafe Albert.

Emanuel Hurmuz

Lasă un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.